VELKOMMEN TIL VIFSTADION.NO    UOFFISIELLE SIDER

 

Politisk velvilje til en ny Vålerenga stadion
VIF og kommunen har stått langt fra hverandre i synet på en ny fotballarena, men i den siste tiden har partene nærmet seg betraktelig.
LES MER HER

 

Kamp om plasseringen av nye VIF stadion
Byråd Grete Horntvedt (H) ønsker å legge en ny Vålerenga stadion til Oslo s, mens Vålerenga og Entra ønsker å få gjennomført sine planer for Fjordbyen på Sørenga i Bjørvika. Hvem får det til slutt som de ønsker?
LES MER HER

 

Bilder av Oslo Sentralstadion
Her kan du se bilder av modellen som viser hvordan en ny Vålerenga arena på Oslo S kan se ut.
LES MER HER

 

Skal Notodden få egen stadion før Vålerenga?
Vålerenga er seriemester 2005, men i klassen "egen stadion" er de nesten verst i klassen. I år etter år har VIF snakket om å få seg en egen stadion uten at vi i dag er så mye nærmere.
LES MER HER

 

Enga tilbake til "enga". Nytt leserinnlegg på vifstadion.no
Jeg er av den oppfatning at investorer og sponsorer kommer og går –  mens Vålerenga består. Jeg lurer faktisk på om noen har tenkt tanken på hva gjør vi når Entra er konkurs og vi ligger i 3 div igjen…
LES MER HER

 

Bilder av mulige fremtidige VIF arenaer
Gjennom årenes løp har flere potensielle stadioner blitt presentert. Her finner du en samling av de bilder som viser hvordan et fremtidig hjem for Vålerenga fotball kan se ut.
LES MER HER

 

Oslo S seiler opp som et nytt alternativ for plassering av en ny Vålerenga Stadion
Mange har tenkt tanken, men nå har det endelig blitt bekreftet. Området over  jernbanelinjene  på  Oslo S er nå et reelt alternativ for plassering av en ny Vålerenga Stadion.
LES MER HER

 

GRATULERER!!!

Redaksjonen i vifstadion.no ønsker å gratulere Vålerenga med seriegullet og har i den anledning satt sammen en fotokavalkade til glede for alle med hjertet i Vålerenga.
LES MER HER

 

INNTEKTER OG SUKSESS!?

Vålerenga har mulighet til å etablere seg som en toppklubb i norsk fotball, men dette krever penger. Etter at VIF så vidt berget plassen i eliteserien på slutten av 2003 sesongen har klubbens økonomi blitt sunnere og sunnere. Istedenfor å ha en bunnløs gjeld kan Vålerenga i dag vise til penger på bok og et av de største budsjettene i norsk fotball.
LES MER HER

 

BJØRVIKA PLANENE LEVER VIDERE!

Vålerengas planer om en ny stadion i Bjørvika har møtt sterk motstand fra politikerne i Oslo. Til tross for stor uvilje blandt de folkevalgte i hovedstaden ser det nå ut til at drømmen likevel kan gå i oppfyllelse. Vålerengas hovedsamarbeidspartner Entra Eiendom AS presenterte Mandag 20.09.05 planer for "Fjordbyen" i Bjørvika. Skissene inneholder blandt annet planer for en ny VIF stadion under navnet "Enga Amfi", gondolbane, Munch-museum, mm.
LES MER HER

 

Ola Elvestuen lanserer Ensjø som mulig plassering av en ny stadion
Vålerenga jobber i utgangspunktet med tre områder for utbygging av en eventuell ny Vålerenga-stadion. Problemet til VIF er at ingen av områdene ifølge byens politikere er egnet som plassering av en ny fotballarena. Nå har Oslo Venstres leder, Ola Elvestuen, lansert et nytt område som for mange Vålerenga supportere vil virke som en ideell plassering av en ny arena.
LES MER HER

 

Hva nå Oslo Kommune?
Nye Bislett stadion er ferdig og klar til bruk. Fredag 29.07.2005 åpnes det nye anlegget med friidrettsstevnet Golden League som det eneste arrangementet i ordreboken. Slik situasjonen er nå ser det ut til at anlegget til kr 451.000.000,- nærmest vil stå ubrukt.
LES MER HER

 

Vålerenga Park, hvilken Vålerenga Park?

Vålerenga Park er for de fleste kjent som det mulige navnet på VIFs fremtidige stadion. Det som muligens kan overraske noen er at Vålerenga Park allerede eksisterer. I hjertet av bydelen Vålerenga er et borettslag i god gammeldags Vålerenga stil under oppføring.
LES MER HER

 

Kort om Bislett
Bislett stadion var Vålerengas hjemmearena i flere tiår. Stadion er også ett av Norges mest internasjonalt kjente idrettsanlegg.
LES MER HER

 

Vålerenga stadions usikre fremtid!
Optimismen rundt en ny arena har i den siste tiden vært stor, men etter utspill fra lokale politikere har saken tatt en ny retning.
LES MER HER