Vil ha storstadion i Bjørvika
Publisert 25.11.2004: Aftenposten.no

– Drømmen er å være med og utvikle et storstadion for Vålerenga med plass for 20.000 tilskuere i Bjørvika, sier administrerende direktør i Entra Eiendom, Erik Løfsnes. 

I går inngikk hans selskap en intensjonsavtale med Vålerenga, en avtale som sikrer klubben 3,5 millioner kroner neste år og som kan innbringe 23,2 millioner over seks år. Erik Løfsnes legger ikke skjul på at det ikke bare er for å være snille at de vil spytte inn såpass store summer i VIF.

– Vi vil ha noe igjen, og det som frister på lengre sikt er å bidra til å bygge en storstadion i perlen som Bjørvika er, sier sjefen for Entra Eiendom, som til tross for sin bare fireårige eksistens, allerede er landets største eiendomsselskap.

– Det var vi som tok kontakt med Vålerenga, og i første omgang håper vi på å bidra til å løfte klubben et ekstra hakk. Vi har sterk tro på det nye styret i VIF, og vi ser et stort potensial i profileringsmulighetene en slik kontrakt gir oss, sier Løfsnes.

Entra Eiendom er etablert over hele landet, men har tunge distriktskontorer i Bergen og Trondheim. Foruten Vålerenga velger man nå også å gå inn som sponsor for Brann etter at de har høstet en ett-årig erfaring fra et samarbeide med Rosenborg.

 

TILBAKE TIL ARTIKLER