Forsiden Annonsering
Annonsering på vifstadion.no
Wednesday 14. November 2007

Vålerengas ønske om å bygge en egen stadion er en sak som følges av veldig mange mennesker. Som annonsør har du nå mulighet til å få profilert ditt budskap ut mot denne gruppen av mennesker. Vifstadion.no som utelukkende følger VIF sin ferd mot en egen hjemmearena har siden oppstarten på våren 2005 fått tusenvis av faste brukere hvert år. For eksempel kan det nevnes at vifstadion.no siden oppstart kan vise til et gjennomsnitt på over 900.000 treff per år og med besøkende fra over 80 forskjellige land.

Vifstadion.no er et nettsted som driftes av Vålerenga supportere og som redaksjonelt er 100% uavhengig fra Vålerenga Fotball. Til tross for at nettstedet er redaksjonelt uavhengig så har siden et samarbeid med Vålerenga som går på distribusjon/profilering av siden. Vifstadion.no ligger oppført på Vålerenga Fotballs offisielle klubbsider under seksjonen «Stadionplaner».Vifstadion.no holder statistikk på hvor mange ganger en annonse har blitt vist til nettstedets brukere.
Som annonsør kan man derfor enten inngå en avtale om et tallfestet antall ganger en annonse skal vises, eller et løpende annonseringsabbonement.

For bestilling av annonsering på vifstadion.no og/eller forespørsel om pris, ta kontakt med Anders Mikalsen på mob: 92895485 eller ta kontakt via kontaktskjemaet som du finner her.

NB: Alle aktører som ønsker å profilere sitt budskap på vifstadion.no må først godkjennes som annonsør før tilbud om annonseringsplass blir utstedt.

Sist oppdatert ( Monday 26. October 2009 )
 
BlueBusiness by luka@kujawa.biz