FOTOMONTASJE:

Kan dette være en mulig fremtid?

En drøm har levd i Vålerenga i over 20 år og det er ønsket om en egen hjemmearena. Denne drømmen har fortsatt ikke gått i oppfyllelse, men en egen stadion virker nå nærmere enn noen gang tidligere. Klubben har stor sportslig suksess, en meget bra ledelse og ikke minst meget dyktige samarbeidspartnere.

For noen år siden ble planene om Vålerenga Park på Jordal lansert. Dette var de mest konkrete planene som noen gang var presentert, men på grunn av diverse faktorer er det ikke lenger realistisk at disse blir gjennomført. I kjølvannet av Vålerenga Park på Jordal har to andre områder blitt vurdert som aktuelle byggeplasser for en ny stadion. Disse stedene er Valle og Bjørvika. Selv om ingen ting er bestemt, så kan det virke som om Bjørvika er favoritten blandt de to.

Med utgangspunkt i at Bjørvika kan virke som det mest aktuelle området, har vi i vifstadion.no konstruert et par fotomontasjer som viser hvordan en eventuell stadion i Bjørvika kan se ut. Vi gjør oppmerksom på at utseende og plassering av stadion ikke er basert på noen faktaopplysninger.

Trykk på bildene for å se dem i full størrelse.

←TILBAKE TIL FORSIDEN