Mobilisering for ny stadion…
28. august 2007

Vallhall, søndag 2. september kl 13.00 avholdes en markeringen i forbindelse med stadionsaken til Vålerenga. Møt opp å gi din støtte til det som mest sannsynlig er den viktigste sakene i VIF sin historie!!!


Av Anders Mikalsen

anders@vifstadion.no
 

Klanen til Vallhall den 02.09.2007.
 

Vålerenga har aldri vært så nærme en egen stadion som nå. Det er avklart at det kan bygges en ny arena på vallefeltet og det er også tilsynelatende politisk flertall for at klubben skal få tomten for en krone. Det som nå gjenstår er å få på plass den endelige avgjørelsen som en gang for alle gjør det klart at VIF kan sette igang å bygge sin nye arena.

Til tross for tilsynelatende flertall i bystyret så har det ikke blitt fattet et bindende vedtak som sier at klubben kan bygge på Valle samt at de får tomten for en krone. Dette ønsker klubben og Klanen å gjøre noe med, og i den forbindelse avholdes det et vorspiel før kampen mot Start i Vallhall søndag 2. september kl 13.00

På dette vorspielet blir det Vålerenga-underholdning og debatt med deltakere fra det politiske miljøet i Oslo. Målet er å vise byens politikere hvor mye en ny stadion betyr for klubben og Vålerengas supportere.

SÅ MØT OPP FOR Å GI DIN STØTTE TIL STADIONSAKEN!!!!!!!!
Søndag 2. september kl. 13.00 på Vallhall!!!!!!

 

Relaterte linker:
http://www.klanen.no/ti_gode_grunner_til_aa_dra_til_vallhall_paa_soendag

http://www.vif-fotball.no/article1303596.ece

http://www.vif-fotball.no/article1305427.ece

http://www.vif-fotball.no/article1308304.ece